Böcker


“Fantastiska böcker! Så fint och klurigt du vävt ihop trådarna, med de olika platserna och personerna, och hur de möts igen men i olika tider. Jag ville aldrig sluta läsa och tiden bara rinner förbi medan jag läser. Storyn hålls så levande och intressant. Jag ser fram emot fortsättningen!”

Marie

Inkaportalen – genom tid och rum

Annikas liv får en dramatisk vändning när hon först blir uppsagd från sitt jobb som laborant, och strax därpå ärver en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. Snart finner sig Annika på en resa som hon aldrig kunnat föreställa sig, en resa i tiden och djupt in i Inkarikets mysterier.

Inkaportalen är återutgiven med nytt omslag och finns sen tidigare som ljudbok och e-bok på Bokus, Nextory, Bookbeat och Storytel.

“Jag tror att ursprungsfolkens kunskap och syn på naturen och dess resurser behövs i dagens samhälle mer än någonsin. Jag vill gärna inspirera läsaren, och bjuda på ett riktigt äventyr!”

Britta Hedén

Arktiska portalen – den samiska kraften från norr

I uppföljaren tar Annika sig upp till Nordnorge, där hon på en samisk shamanfestival möter hon den kraftfulla nåjden Balt med de mörka, intensiva ögonen. Annika upptäcker en plats och en tid då den samiska kulturen var stark, och gör en resa djupt in i nåjdernas mysterier.